Forrige artikkel Tilbake til forsiden Neste artikkel

Vil du synge i Aurum?

12. mai 2015

Har du lyst til å synge i et kammerkor med høyt ambisjonsnivå? Vil du skape verdifulle musikalske øyeblikk gjennom å mestre spennende, flott og krevende kormusikk? Vil du reise på turné, hevde deg i prestisjetunge konkurranser og samarbeide med anerkjente musikere? Og kunne du tenke deg å gjøre alt dette sammen med en sosial, entusiastisk og engasjerende gjeng?

Kammerkoret Aurum søker nye sangere, og inviterer derfor til opptak torsdag 28. mai. Vi søker sangere til alle stemmegrupper, både kvinne- og herrestemmer. Selv om de musikalske ambisjonene våre er høye, søker vi sangere med alle former for musikalsk bakgrunn og fra alle aldersgrupper. Verken korerfaring eller notekunnskap er et krav. Vi ser etter sangere som har lyst til å jobbe sammen mot et felles mål om å skape ekstraordinære musikalske opplevelser!

Kammerkoret Aurum består av 24 hyggelige og musikkinteresserte sangere i 20- og 30-årene. Vi øver på Gløshaugen hver onsdag kl. 19 – 22, og dirigeres av Eva Holm Foosnæs. Vi jobber mye med musikk fra det 20. og 21. århundre, og har spesielt fokus på nyskrevet musikk av unge, norske komponister. Samtidig tar vi gjerne fram eldre musikk fra tid til annen, og vi har hatt stor glede av repertoar bestående av alt fra renessanse til romantikk.

Av det siste årets satsinger, er det tett mellom høydepunktene. Høsten 2014 vant vi hele to klasser og en hedersutmerkelse i den tradisjonsrike International Robert Schumann Choir Competition i Zwickau (Tyskland). Under Olavsfestdagene 2014 sang vi med Motorpsycho på prosjektet "En konsert for folk flest", som nylig ble gitt ut på plate og film. I februar år spilte vi inn nyskrevet norsk musikk med den Grammy-vinnende Morten Lindberg (2L) som produsent, og skal gjenta suksessen neste vår.

Vil du dele slike musikalske opplevelser med oss fremover? Kom på opptak 28. mai for en enkel stemmeprøve og en hyggelig prat! Du melder deg på ved å sende en mail til post@kammerkoret-aurum.no, eller ved å ringe leder Geir Døhlie Gjerdsjø på tlf. 980 48 343. Søknadsfrist mandag 25. mai.

Ve no velkomne!

Forrige artikkel Tilbake til forsiden Neste artikkel