Forrige artikkel Tilbake til forsiden

Kammerkoret Aurum søker herrestemmer

15. august 2016

Kom på opptak på Realfagsbygget 15.august kl.18:00!

Har du lyst til å synge i et kammerkor med høyt ambisjonsnivå? Vil du skape verdifulle musikalske øyeblikk gjennom å mestre spennende, flott og krevende kormusikk? Vil du reise på turné, hevde deg i prestisjetunge konkurranser og samarbeide med anerkjente musikere? Og kunne du tenke deg å gjøre alt dette sammen med en sosial, entusiastisk og engasjerende gjeng?

Kammerkoret Aurum har ledig plass i herrerekken, og inviterer derfor til opptak mandag 15. august. Vi søker mannlige sangere med alle former for musikalsk bakgrunn og fra alle aldersgrupper. Vi ser etter sangere som har lyst til å jobbe sammen mot et felles mål om å skape ekstraordinære musikalske opplevelser!

Kammerkoret Aurum består i dag av 24 hyggelige og musikkinteresserte sangere i 20- og 30-årene. Vi øver på Gløshaugen hver onsdag kl. 19 – 22, og dirigeres av Eva Holm Foosnæs. Vi jobber mye med musikk fra det 20. og 21. århundre, og har spesielt fokus på nyskrevet musikk av unge, norske komponister. Samtidig tar vi gjerne fram eldre musikk fra tid til annen, og vi har hatt stor glede av repertoar bestående av alt fra renessanse til romantikk.

Vi er et kor i en sterk utvikling. I oktober 2015 vant vi NM i kor her i Trondheim, og kan dermed titulere oss som Norgesmestere. Nylig spilte vi inn nyskrevet norsk musikk med den Grammy-vinnende Morten Lindberg, og til høsten skal dette utgives på vår aller første CD på plateselskapet 2L! Året som kommer er fullt av høydepunkter, med TSO-samarbeid i oktober, jubileumsfeiring i november og konkurransetur til Filharmonien i Berlin i februar 2017.

Vil du dele slike opplevelser med oss fremover?

Kom på opptak mandag 15. august for en enkel stemmeprøve og en hyggelig prat! Du melder deg på ved å sende en mail til post@kammerkoret-aurum.no, eller ved å ringe leder Geir Døhlie Gjerdsjø på tlf. 980 48 343. For mer informasjon om koret, følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Forrige artikkel Tilbake til forsiden