Forrige artikkel Tilbake til forsiden

Vil du synge sammen med oss?

2. mai 2017

Har du lyst til å synge i et kammerkor med høyt ambisjonsnivå? Vil du skape verdifulle musikalske øyeblikk gjennom å mestre flott og krevende kormusikk? Vil du reise på turné, hevde deg i prestisjetunge konkurranser og samarbeide med anerkjente musikere? Og kunne du tenke deg å gjøre alt dette sammen med en sosial og trivelig gjeng?  Kammerkoret Aurum søker nye sangere, og inviterer derfor til opptak. Vi søker sangere med alle former for musikalsk bakgrunn og fra alle aldersgrupper. Kammerkoret Aurum består i dag av 24 sangere i 20- og 30-årene. Vi øver på Gløshaugen hver onsdag kl. 19 – 22, og dirigeres av Eva Holm Foosnæs. Vi jobber mye med musikk fra det 20. og 21. århundre. Samtidig tar vi gjerne fram eldre musikk fra tid til annen, og vi har hatt stor glede av repertoar bestående av alt fra renessanse til romantikk. Vi er et kor i sterk utvikling. I oktober 2015 vant vi NM i kor her i Trondheim, og kan dermed titulere oss som Norgesmestere. Til høsten stiller vi på nytt! Vi har ellers nettopp lagt bak oss et jubileumsår fullt av høydepunkter som CD-utgivelse sammen med produsent Morten Lindberg, TSO-samarbeid og deltakelse i Grand Prix of Nations i Berlinfilharmonien. Vil du dele slike opplevelser med oss fremover? Kom på opptak 2. mai for en enkel stemmeprøve og en hyggelig prat.  Praktisk informasjon: Du melder deg på ved å sende en mail til post@kammerkoret-aurum.no. Du vil så bli kontaktet av korets leder Anne Grete Nyseter for nærmere informasjon om oppmøtetidspunkt. Prøven avholdes på rom R3 på Realfagsbygget på Gløshaugen. Velkommen!

Forrige artikkel Tilbake til forsiden