Opptak til Kammerkoret Aurum 23.mai

Har du lyst til å synge i et kammerkor med høyt ambisjonsnivå? Vil du skape verdifulle musikalske øyeblikk gjennom å mestre spennende, flott og krevende kormusikk? Vil du reise på turné, hevde deg i prestisjetunge konkurranser og samarbeide med anerkjente musikere? Og kunne du tenke deg å gjøre alt dette sammen med en sosial, entusiastisk og engasjerende gjeng?

Kammerkoret Aurum søker nye medlemmer, og inviterer derfor til opptak mandag 23. mai. Vi ser etter sangere som har lyst til å jobbe sammen mot et felles mål om å skape ekstraordinære musikalske opplevelser!

Kammerkoret Aurum består av 24 hyggelige og musikkinteresserte sangere i 20- og 30-årene. Vi øver på Gløshaugen hver onsdag kl. 19 – 22, og dirigeres av Eva Holm Foosnæs. Vi jobber mye med musikk fra det 20. og 21. århundre, og har spesielt fokus på nyskrevet musikk av unge, norske komponister. Samtidig tar vi gjerne fram eldre musikk fra tid til annen, og vi har hatt stor glede av repertoar bestående av alt fra renessanse til romantikk.

Vi er et kor i en sterk utvikling. I oktober 2015 vant vi NM i kor her i Trondheim, og kan dermed titulere oss som Norgesmestere. Nylig spilte vi inn nyskrevet norsk musikk med den Grammy-vinnende Morten Lindberg, og til høsten skal dette utgives på vår aller første CD! Året som kommer er fullt av høydepunkter, med TSO-samarbeid i oktober, jubileumsfeiring i november og konkurransetur til Filharmonien i Berlin i februar 2017.

Vil du dele slike musikalske opplevelser med oss fremover? Kom på opptak mandag 23. mai kl. 18:00 på Realfagsbygget ved NTNU for en enkel stemmeprøve og en hyggelig prat! Du melder deg på ved å sende en mail til post@kammerkoret-aurum.no, eller ved å ringe leder Geir Døhlie Gjerdsjø på tlf. 980 48 343.

Vi sees!

Konsert med Kammerkoret Aurum
Kammerkoret Aurum utlyser komponistkonkurranse