Kammerkoret Aurum utlyser komponistkonkurranse

3. juli 2016

Lyst på en sommerutfordring?

Kammerkoret Aurum utlyser i sommer en komponistkonkurranse for et korverk som skal urframføres under en prestisjetung korkonkurranse. Som regjerende norgesmestre i kor, har vi blitt invitert til å delta i Grand Prix of Nations i Berlin i februar 2017. I denne forbindelse utlyser Kammerkoret Aurum en komponistkonkurranse, der vinnerbidraget vil bli urframført i klassen for moderne musikk.

Kriterier til stykket:
* Varighet 3-5 minutter
* Blandakor a cappella, fritt valgt antall stemmer
* Ingen kriterier om bruk av tekst
* Komposisjonen kan ikke tidligere ha blitt fremført

Grand Prix of Nations er en konkurranse hvor flere av Europas ledende korensembler møtes. Å få et nyskrevet verk fremført her vil være en god måte å spre musikken sin på, og stykker urfremført på slike konkurranser blir ofte lagt merke til i det internasjonale kormiljøet.

Bidrag sendes som PDF og lydfil til espen.alvim@hotmail.com innen 1. september.

Ta sjansen!

Opptak til Kammerkoret Aurum 23.mai
Kammerkoret Aurum søker herrestemmer