Ole Dalens julekonserter

Kammerkoret Aurum har nok en gang fått æren av å være med på trondhjemsbautaen Ole Dalen sine julekonserter. Etter fem konserter på Scandic Nidelven denne uken sammen med noen av landets fremste artister, forflyttet vi oss i går til Olavshallen for den sjette. Der var det full sal og magisk førjulsstemning!

Å få kore på “You raise me up”, med Rolf Løvland og Arve Tellefsen på samme scene, var et stort høydepunkt! Are Hembres fantastiske vokal gjorde opplevelsen komplett. Det stjernespekkede bandet var som alltid stødig ledet av Morten Huuse. TrondheimSolistene tilførte hele kvelden en ekstra dimensjon med sine vakre toner, i tillegg til celebre gjester som med hvert sitt bidrag sørget for julestemning i den fullsatte storsalen.

Det er bare å sikre seg billetter til neste års julekonserter med mindre de allerede er utsolgt. For oss er dette verdens beste juletradisjon – besøk gjerne Facebook-siden vår for en smakebit av gårsdagen!

UR på NRK Klassisk
SPENT - en konsert med Embla, Viva og Kammerkoret Aurum