Double Trouble – konsert med Kammerkorene Aurum og NOVA

Hva skjer når to unge, fremadstormende dirigenter rotter seg sammen, og med hvert sitt kor som ingrediens serverer et musikalsk heksebrygg? Yuval Weinberg og Kammerkoret NOVA har invitert sine trønderske venner i Kammerkoret Aurum, under ledelse av Eva Holm Foosnæs, på besøk til hovedstaden. Sammen byr de på en korkonsert utenom det vanlige! Tør du å være noe annet sted enn i Kampen kirke kl. 18:00 på lørdag 1. april, når det hele braker løs? Something wicked this way comes! Kammerkoret NOVA er et prisvinnende kor kjent for sin homogene klang og en særegen evne til å formidle musikalske stemninger. Kammerkoret Aurum har heller ingen beskjeden merittliste, og jobber kontinuerlig for å fremme ung norsk kormusikk av ypperste klasse.
SPENT - en konsert med Embla, Viva og Kammerkoret Aurum
Vil du synge sammen med oss?