Kammen – en musikalsk tur

I starten av august var Kammerkoret Aurum en del av et samarbeidsprosjekt med flere kunstneriske utøvere på Gamle Helset Gård med Peter Luder som initiativtaker. Dette er en del av et årlig arrangement «uke 33, kunst og landskap» som arrangeres på Stadsbygd. I år ble «uke 33» arrangert for fjerde gang og tema var musikk i landskapet. Prosjektet som var en tur i naturen inneholdt videoinstallasjon på gården, flere klangvinduer langs turstien og et verk fremført på toppen. Vi fikk gleden av å urframføre verket «Kammen» av Daniel Ott oppe på selve Kammen i regi av Caroline Scholz. Alle deltagerne var kledd i hvitt som en kontrast til naturens farger og sto spredt langs stien som en del av opplevelsen.

«Det var nesten surrealistisk å sitte til slutt i regnvær ved solnedgangen på toppen av Kammen og høre et kor, en trompetist og fire vannmaskiner.» – Michael Jones

Kammerkoret Aurum søker nye sangere
Opptak av nye korister