Kammerkoret Aurum trenger deg!

Kammerkoret Aurum arrangerer koronavennlig opptak av nye sangere!

Det er stille utad nå, men bak kulissene bobler det av koraktivitet og det skjer mye spennende framover. Mest av alt gleder vi oss til november, da har vi planlagt CD-innspilling med bl.a. de fantastiske bestillingsverkene som noen av dere fikk oppleve på konserten “Alt hva mødrene har kjempet” 8. mars.

For å søke sender du en e-post til opptak@kammerkoret-aurum.no. Her kan du skrive kort om deg selv, hvilken stemme du vanligvis synger, og hva slags korerfaring du eventuelt har fra før. I tillegg ønsker vi at du legger ved en video av deg selv der du synger en selvvalgt sang som du synes viser stemmen din godt fram.

Fristen for å sende e-post er 20. mai! Du får svar fra oss etter dette.

Aurum øver på onsdager kl. 19–22 og dirigent er Eva Holm Foosnæs.

Ta gjerne kontakt med styret@kammerkoret-aurum.no dersom du har spørsmål også. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Opptak av nye korister